Ανθρώπινο δυναμικό

Αρχική /// Η Σχολή /// Ανθρώπινο δυναμικό
Ανθρώπινο δυναμικό
Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει στους μαθητές του το Εκπαιδευτήριο Παπάζογλου οφείλεται σε ένα σημαντικό βαθμό στο ανθρώπινο δυναμικό του.

Επιπλέον, η επίβλεψη καθώς και η συνεχής καθοδήγηση των κ. Γιώργου και Έλενας Παπάζογλου, συμπληρώνουν και εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Η εκπαίδευση γίνεται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα με τη συνεχή παρακολούθηση και τη διοικητική φροντίδα της κα. Τόνια Παπάζογλου.

Παπάζογλου Έλενα: Καθηγήτρια της σχολής με επαγγελματική εμπειρία από το 1998. Αν και πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Περιβάλλοντος), την τράβηξε ο μαγικός κόσμος της κομμωτικής, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Καταξιωμένη επαγγελματίας, μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Intercoiffer, με πολλές συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ και ντεφιλέ μόδας.
 
Διδακτικό Προσωπικό
Η σημασία του ανθρώπινου παράγοντα για την σωστή μετάδοση των γνώσεων είναι βαρύνουσα. Γνωρίζουμε πως το οποιοδήποτε πλαίσιο τεχνολογικής υποδομής, όσο εξελιγμένο και αν είναι, χρειάζεται το καταλληλότερο έμψυχο υλικό για να λειτουργήσει. Επομένως, η στελέχωση του εκπαιδευτικού επιτελείου γίνεται κάθε χρόνο με κριτήρια που αποσκοπούν αποκλειστικά στην διεκπεραίωση ενός τόσου σπουδαίου έργου όπως είναι το επιμορφωτικό-παιδαγωγικό.
 
Οι επιστημονικές γνώσεις, η μεγάλη εμπειρία, η επαγγελματική νοοτροπία,η μεταδοτικότητα και οι παιδαγωγικές ικανότητες αποτελούν τα απαραίτητα προσόντα του ανθρώπινου εκπαιδευτικού δυναμικού μας. Το δυναμικό των εκπαιδευτών, διαρκώς επιμορφώνεται μέσα από ειδικά σεμινάρια τελειοποιώντας τις γνώσεις του, για τις νέες μεθόδους της παιδαγωγικής στους τομείς της Μεταδευτεροβάθμιας Κατάρτισης. Διαθέτοντας -εκτός από αξιοζήλευτους τίτλους σπουδών- και υψηλό αίσθημα ευθύνης, οι εκπαιδευτές μας νοιάζονται για την πρόοδο των καταρτιζόμενων και τους οδηγούν με σίγουρα και σταθερά βήματα στην Επιτυχία.

Στο Εκπαιδευτήριο Παπάζογλου δημιουργούμε τους καλύτερους επαγγελματίες του αύριο και γι’ αυτόν το λόγο εντάσσουμε στο διδακτικό μας προσωπικό τους καλύτερους επαγγελματίες του σήμερα!

Εξαιρετικοί επιστήμονες και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι, απαρτίζουν το διδακτικό προσωπικό στις ειδικότητες των τομέων Κομμωτικής και Αισθητικής.

Όλοι οι καθηγητές μας, ανεβάζουν ψηλά τον πήχη ως προς την Ποιότητα της Εκπαίδευσης που παρέχουν, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τους νέους που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο.

Διοικητικό προσωπικό
Το διοικητικό προσωπικό του Εκπαιδευτηρίου Παπάζογλου απαρτίζεται επίσης, από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες –καθένας στο αντικείμενό του- οι οποίοι διαθέτουν τις γνώσεις και τα απαραίτητα εφόδια για να διαχειριστούν όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινή λειτουργία ενός κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα.

Βασικός μας στόχος είναι ήταν και παραμένει η ικανοποίηση των αναγκών των νέων που ενδιαφέρονται για μεταλυκειακές σπουδές, από το στάδιο που είναι ενδιαφερόμενοι, μέχρι το στάδιο που θα ενταχθούν στην αγορά εργασίας, ως επιτυχημένοι απόφοιτοι!
Διαβάστε περισσότερα