ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

foot

Στη σύγχρονη εποχή η εξωτερική εμφάνιση ασκεί πολύ μεγάλη επίδραση στην αυτοεκτίμηση τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Όσο περισσότερο αυξάνεται το βιοτικό επίπεδο τόσο η αυτοπεποίθηση καθίσταται το πλέον σημαντικό ζητούμενο για την καθημερινή δραστηριότητα αλλά και την παραγωγικότητα των μοντέρνων ανθρώπων.

  • Γνώριζες ότι όσο το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων ανεβαίνει τόσο περισσότερο αυξάνεται και το ενδιαφέρον τους για την εξωτερική εμφάνιση και εικόνα;
  • Θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά με την αισθητική και το μακιγιάζ;
  • Αναζητάς ένα επάγγελμα για να χτίσεις το μέλλον σου;

Στο ΙΕΚ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ εξειδικευόμαστε για περισσότερο από τριάντα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, έχοντας ουσιαστικά στελεχώσει με αισθητικούς και σύμβουλους ομορφιάς σχεδόν όλα τα κέντρα και μονάδες ευεξίας της Κρήτης. Οι μαθητές μας εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες ενός εργαστηρίου αισθητικής ενώ παράλληλα συμμετέχουν στο εθελοντικό πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς που διοργανώνουμε, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες στο κοινό. Στόχος μας, για όλους τους εκπαιδευόμενους, είναι η απόκτηση εμπειρίας, η εξειδίκευση και η επιπλέον κατάρτιση

Η φοίτηση στο ΙΕΚ διαρκεί δύο (2) σχολικά έτη που χωρίζονται σε τέσσερα (4) εκπαιδευτικά εξάμηνα και ένα (1) εξάμηνο μαθητείας σε εργαστηριακό χώρο που μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια του 3ου ή του 4ου εξάμηνου ή μετά την αποφοίτηση. Οι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ενώ, όσοι μαθητές διαθέτουν τίτλο που έχει αντιστοιχία με την ειδικότητα, έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν απευθείας στο Γ΄ εξάμηνο.

Η αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος αποτελεί το αντικείμενο του επαγγελματία Αισθητικού.

Στο πλαίσιο της εργασίας του ο Αισθητικός χρησιμοποιεί ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, όπως μηχανήματα ατμού, σύσφιγξης μυών, υπέρυθρων ακτινών, αποτρίχωσης κ.ά., καθώς και ειδικά προϊόντα, όπως ενυδατικές κρέμες, αιθέρια έλαια, οξέα φρούτων, μάσκες σύσφιξης και ομορφιάς, αμπούλες, βότανα κ.ά.. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα σπουδών περιέχει ένα εύρος μαθημάτων που καλύπτει πλήρως τα κάτωθι πεδία: ανατομία, φυσιολογία, δερματολογία, κοσμετολογία, αισθητική προσώπου, σώματος και άκρων, μακιγιάζ, διαιτολογία, θεραπείες σώματος, μέθοδοι ευεξίας, εξοπλισμός και μηχανήματα αισθητικής, πρακτική εφαρμογή, υγιεινή χώρου, ασφάλεια, επικοινωνία, οργάνωση, διοίκηση και μάρκετινγκ.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους επαγγελματίες του Ι.Σ.Α.Ε.Κ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ και να συζητήσετε μαζί τους για όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος σπουδών καθώς και για τις προοπτικές που ανοίγονται στην καριέρα σας.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε μας στα τηλέφωνα 2810310619, 2810318612 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει!

Φόρμα Ενδιαφέροντος