ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ

Η τριχοφυΐα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Από τις πολύ μικρές ηλικίες ξεκινά πλέον η αποτρίχωση γιατί είναι μια υπηρεσία αισθητικής, καθαριότητας  και καλλωπισμού. Η αυξημένη τριχοφυΐα επιβαρύνει την ψυχολογία της γυναίκας και του άντρα, αλλά συγχρόνως δημιουργεί και παθολογικές καταστάσεις στο δέρμα που πολλές φορές χρήζουν και φαρμακευτικής αγωγής (θυλακίτιδες, όζοι, κύστες  κ.ά.).

Σε αυτό το σεμινάριο θα διδαχτείτε την τέχνη της αποτρίχωσης και πώς να την εξασκείτε με τον σωστό τρόπο, με σεβασμό προς το όργανο που λέγεται δέρμα, με ασφάλεια και πάνω απ’ όλα τηρώντας τους κανόνες υγιεινής.

Θα διδαχθείτε επίσης, πώς να επιλέγετε τα σωστά προϊόντα και υλικά της αποτρίχωσης και φυσικά τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις.

Τα είδη της αποτρίχωσης που θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο είναι η αποτρίχωση  με κερί (κρύο/ ζεστό) και η ενζυμική αποτρίχωση.

 

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Ως απόφοιτος του σεμιναρίου «Πρόγραμμα εκμάθησης αποτρίχωσης προσώπου- σώματος (Ζεστό/ Κρύο Κερί, Ενζυμική)» του Κ.Δ.Β.Μ. Παπάζογλου μπορείς να εργαστείς:

  • σε spa μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων
  • σε κέντρα αισθητικής