ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ REJUVANCE-ΦΥΣΙΚΟ LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά στο Κ.Δ.Β.Μ. Παπάζογλου παρουσιάζουμε το σεμινάριο εκμάθησης της μεθόδου Rejuvance- φυσικού lifting προσώπου χωρίς νυστέρι και χωρίς καλλυντικά.

Το Rejuvance ξεκίνησε ως μέθοδος χαλάρωσης των εκφράσεων για τους ηθοποιούς, αλλά η εντυπωσιακή δράση της τεχνικής αυτής την ανέδειξε σε φυσικό Lifting του προσώπου!

Βασική αρχή της μεθόδου Rejuvance είναι ότι βλέπει τον άνθρωπο ως μία αδιαχώριστη τριάδα, αποτελούμενη από το σώμα, το συναίσθημα και τον νου, με την ομορφιά να αποτελεί ιδιότητα άμεσα συνυφασμένη με την υγεία.

Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. 

Oι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και τον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης.Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου (πάνω από 90 στον αριθμό), του τριχωτού της κεφαλής, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση. Οι ρυτίδες μαλακώνουν, ενώ το πρόσωπο ανανεώνεται.

Στο σεμινάριο διδάσκονται:

  • τεχνικές απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού,
  • μυϊκή απελευθέρωση,
  • εξισορρόπηση της αριστερής και δεξιάς πλευράς,
  • ασκήσεις προσώπου και πίεση ενεργειακών σημείων,
  • νέες θαυματουργικές τεχνικές τόνωσης και lifting προσώπου.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 60 ώρες και πραγματοποιείται σε 3 Σαββατοκύριακα.