Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Όλα ξεκίνησαν το 1990. Ο Γιώργος Παπάζογλου, έχοντας συσσωρεύσει 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κομμωτικής, αντιλήφθηκε ότι υπάρχει ένα σημαντικό κενό στην εκπαίδευση των νέων κομμωτών στην Κρήτη. Έτσι, προχώρησε στην ίδρυση της σχολής Κομμωτικής Παπάζογλου. Σύντομα, η Σχολή Κομμωτικής Παπάζογλου αναδείχθηκε σε μια από τις καλύτερες Σχολές Κομμωτικής στην χώρα μας προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους νέους κομμωτές.

Σήμερα το Ι.Σ.Α.Ε.Κ. - Κ.Δ.Β.Μ. Παπάζογλου, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, αποτελεί ένα φυτώριο νέων καλλιτεχνών που θα διακριθούν πέραν από τους τομείς της κομμωτικής, της αισθητικής και της ποδολογίας, και στο μακιγιάζ και στην περιποίηση των άκρων.

Βασικό όραμά μας αποτελεί η δέσμευση και η αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας.

Ακολουθούμε πιστά την εταιρικής στρατηγική μας, βάσει της οποίας συνδυάζουμε την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση, καθώς και τη γνώση των πραγματικών συνθηκών ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας, που αποτελούν τα αναγκαία εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων μας.

Προσφέρουμε

το καλύτερο επίπεδο σπουδών, αυτό που θα απαιτούσαμε και οι ίδιοι για τα παιδιά μας.

 

Συνεργαζόμαστε

με εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά εργασίας ώστε οι καταρτιζόμενοι να γνωρίσουν σήμερα το αυριανό επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Επιλέγουμε

καταρτισμένους καθηγητές και τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, για να μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους καταρτιζόμενους.

 

Υποστηρίζουμε

όλες τις επαγγελματικές φιλοδοξίες των καταρτιζόμενων.

 

Επενδύουμε

αδιάκοπα σε υποδομές και εξοπλισμό, για να μπορούμε να παρέχουμε επίκαιρη εκπαίδευση με σκοπό να είμαστε στο επίκεντρο των εκπαιδευτικών και τεχνολογικών εξελίξεων.

Υπηρετούμε

τις δικές σας υψηλές απαιτήσεις για την παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας.

 

Αναβαθμίζουμε

συνεχώς την προσφερόμενη εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση, παρακολουθώντας στενά την αγορά εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Προωθούμε

την κουλτούρα συμμετοχής, ανοικτής επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και συνεργασίας.