ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το Ι.Σ.Α.Ε.Κ./ Κ.Δ.Β.Μ. 2 Παπάζογλου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο μέλλον των σπουδαστών του, φροντίζει ώστε να τους παρέχει εξειδικευμένη, ποιοτική εκπαίδευση, σε όλα τα επίπεδα γνώσης που θα πρέπει να κατέχει ένας Επαγγελματίας Κομμωτής καθώς και μία Επαγγελματίας Αισθητικός του αύριο με επιχειρηματικές ανησυχίες.

Εκτός από τον τομέα της κομμωτικής, στον τομέα της Αισθητικής, συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους μακιγιέρ στο χώρο της showbiz διοργανώνοντας εκδηλώσεις μόδας και ομορφιάς, καθώς και με μεγάλες εταιρίες τόσο στον τομέα του Μακιγιάζ όσο και στον τομέα του Μανικιούρ- Πεντικιούρ- Ονυχοπλαστικής.

Μέσω των στρατηγικών συνεργασιών μας, εξασφαλίζουμε για όλους τους καταρτιζόμενους σημαντικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για εργασία για τους αποφοίτους μας.

Οι κορυφαίοι συνεργάτες μας είναι πάντα δίπλα μας, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στο έργο μας, που στοχεύει στην Επαγγελματική Αποκατάσταση και Επιτυχία των αποφοίτων μας.

Αξιοποιώντας αυτή την παροχή,  προσφέρουμε συνεχή σεμινάρια για απόφοιτους και εν ενεργεία επαγγελματίες του χώρου, με στόχο την μεγιστοποίηση των ικανοτήτων τους, ώστε να είναι ανταγωνιστικότεροι και άμεσα ενεργοί στην αγορά.